Модератор форума: Assassino4ka999, Ена |
Форум » Флудильня » Постовые игры » Омсе-беседка (Вход только для Омсе) |
Омсе-беседка |
|
А. Тут жа па-беларуску.
Добры дзень. Я вомсе. И я прыйшоў у гэтае таварыства адразу, як пачуў пра яго iснаванне. У мяне вялiкая праблема. У мяне Чэзарэ. Дапамажыце, браткi родныя. А калi што, дык расказвайце сваi праблемы. Мы дапаможам вам чым здолеем. Гарачая лiнiя працуе кругласутачна. Прыходзьце да нас. |
Цитата (Дезмонд_Майлз) толькі на беларускай можна! О мой Бог, точнее О мой Бог Я прыйшоў у круг Омсе гадзіну назад.Меня папярэджвалі аб небяспецы, аб Чезаре, але я думаў, мяне гэта абміне, але гэта не так.Сейчас я знаходжуся ў дзікім становішчы, пішу лічбачкі на маніторы, і кажу на кожную карцінку слова: "Чезаре ". Дапамажыце Браты.
Святоша должен быть грешен (c) Breaking Bad
|
Усім прывітанне. Я прыйшоў у Клуб омсе 04:00 назад. Я стаў трэцім членам клуба, тым самым пачаў Культ Асобы Омсе.
Поощряй свои таланты и смотри, как они становятся всё более уникальными. Однажды, ты сможешь предложить то, чего не сможет предложить никто другой, и тогда тебя запомнят как одного единственного, а не одного из многих.
|
Жылі-былі Омсе з Омсе
Вось і кажа Омсе Омсе: - Ідзі-ка, Омсе, па кораба паскрабі, па засеках памёт, а не наскребешь ці мукі на Омсе. Узяў Омсе крылца, па кораба паскрэбла, па засеках мятлой і наскрэбла мукі жмені дзве. Замясіла муку на смятане, згатавалі Омсе, сасмажыць ў алеі і на акенца студыях паклала. Омсе паляжаў, паляжаў, узяў ды і пакаціўся - з акна на лаўку, з лавы на падлогу, пó падлозе да дзвярэй, прыг праз парог - ды ў сенцы, з сенцаў на ганак, з ганка на двор, з двара за вароты, далей і далей. Коціцца Омсе па дарозе, насустрач яму Омсе: - Омсе, Омсе, я цябе з'ем! - Ня еж мяне, Омсе, я табе песеньку спяю: Я Омсе, Омсе, Я па кораба скрабучы, Па Аруд метен, На смятане мешон Ды ў масле пряжон, На акенцы стужон. Я ад Омсе пайшоў, Я ад Омсе пайшоў, Ад цябе, Омсе, пагатоў пайду! І пакаціўся па дарозе - толькі Омсе яго і бачыў! Коціцца Омсе, насустрач яму Омсе: - Омсе, Омсе, я цябе з'ем! - Ня еж мяне, Шэры Омсе, я табе песеньку спяю: Я Омсе, Омсе, Я па кораба скрабучы, Па Аруд метен, На смятане мешон Ды ў масле пряжон, На акенцы стужон. Я ад Омсе пайшоў, Я ад Омсе пайшоў, Я ад Омсе пайшоў, Ад цябе, Омсе, пагатоў пайду! І пакаціўся па дарозе - толькі Омсе яго і бачыў! Коціцца Омсе, насустрач яму Омсе: - Омсе, Омсе, я цябе з'ем! - Дзе табе, клышаногай, з'есці мяне! Я Омсе, Омсе, Я па кораба скрабучы, Па Аруд метен, На смятане мешон Ды ў масле пряжон, На акенцы стужон. Я ад Омсе пайшоў, Я ад Омсе пайшоў, Я ад Омсе пайшоў, Я ад Омсе пайшоў, Ад цябе, Омсе, пагатоў пайду! І зноў пакаціўся - толькі Омсе яго і бачыў! Коціцца Омсе, насустрач яму Омсе: - Омсе, Омсе, куды коцішся? - Качуся па дарожцы. - Омсе, Омсе, праспявай мне песеньку! Омсе і заспяваў: Я Омсе, Омсе, Я па кораба скрабучы, Па Аруд метен, На смятане мешон Ды ў масле пряжон, На акенцы стужон. Я ад Омсе сышоў, Я ад Омсе сышоў, Я ад Омсе пайшоў, Я ад Омсе пайшоў, Ад Омсе пайшоў, Ад цябе, Омсе, няхітрыя сысьці! А Омсе кажа: - Ах, песенька добрая, ды чую я дрэнна. Омсе, Омсе, сядзь да мяне на насок ды праспявай яшчэ разок, погромче. Омсе ускочыў Омсе на нос і заспяваў погромче тую ж песеньку. А Омсе зноў яму: - Омсе, Омсе, сядзь да мяне на язычок ды прапіць ў апошні разок. Омсе прыг лісе на мову, а Омсе яго - гам! - І з'ела. Так-то. (Сообщение было отредактировано: от Дезмонд_Майлз - Среда, 26.06.2013, 19:25)
|
| |||